Ευρωπαϊκή Αποθήκη


Θα μου πείτε “κάτσε ρε μεγάλε θέλουμε και οδηγό για να κάνουμε μια παραγγελία από το Banggood” ή “έχω κάνει 1000000 παραγγελίες εγώ και ξέρω” και άλλα πολλά ή…
Ναι δεν αντιλέγω όλοι έχουμε κάνει και κάνουμε καθημερινά, απλά λίγο αλλάζουν τα δεδομένα με τα affiliate links.

To Affiliate Marketing είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος Performance Marketing αλλά και η πιο «γνήσια» εκδοχή του. Ο όρος Affiliate Marketing στην ουσία περιγράφει τη σχέση ανάμεσα στον Διαφημιζόμενο (Merchant ή Advertiser) και στον Affiliate (ή Publisher), κατά την οποία ο δεύτερος προωθεί επισκέπτες στην ιστοσελίδα του πρώτου και πληρώνεται μόνο εφόσον οι επισκέπτες αυτοί πραγματοποιήσουν μία προσυμφωνημένη ενέργεια και στην περίπτωσή μας η ενέργεια αυτή είναι η πραγματοποίηση μιας αγοράς.

Τα affiliate link με λίγα λόγια είναι ο τρόπος που δουλεύουν και υπάρχουν σελίδες και κανάλια σαν και αυτή που είστε.
Δηλαδή.. η σελίδα σας βρίσκει/δίνει/ψάχνει κουπόνια για προϊόντα που θέλετε η αν δεν υπάρχουν ενεργά ζητάει για εσάς ( τουλάχιστον σε αυτήν έτσι λειτουργώ εγώ ). Αυτό σημαίνει ότι και όλοι εσείς που στηρίζετε την σελίδα και κάνετε αγορές πατώντας τα link, εκτιμάτε την δουλειά που γίνεται στο backround αλλά και από την μεριά της η σελίδα ( δηλαδή εγώ ) σε ότι πρόβλημα βγει και δεν βγάζετε συνεννόηση εσείς με το μαγαζί μπαίνω εγώ στη μέση και βρίσκουμε την καλύτερη λύση, αλλά επειδή οι περισσότεροι κάνουμε αγορές από το κινητό και τα app έχουν τα “κολλήματα” τους και συνήθως χάνονται οι αγορές που γίνονται από κινητό και δεν περνάνε από το affiliate της σελίδας και ως αποτέλεσμα ΔΕΝ “κερδίζει” τίποτα η σελίδα και σε περίπτωση προβλήματος ΔΕΝ μπορώ να μπω στην μέση.

Για να μην τα πολυλογώ στο βίντεο αυτό θα σας δείξω πως μπορείτε να κάνετε ασφαλή αγορές και να περνάνε από τα link της σελίδας και να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι.

Το app link της σελίδας https://banggood.app.link/WRNpjlIzsR

Telegram της σελίδας https://t.me/coupondealer

Σημείωση…. To παραπάνω link είναι για αγορές από το κινητό σε συνεργασία με το banggood app

ΚΑΘΕ φορά που θέλετε να κάνετε κάποια αγορά, και ΑΝ θέλετε φυσικά να το κάνετε μέσω link της σελίδας, ΠΡΕΠΕΙ

– Να είστε συνδεμένοι ήδη στο app με τον λογαριασμό σας με ΑΔΕΙΟ καλάθι
Κάθε φορά να πατάτε το app link της σελίδας με άδειο καλάθι και φυσικά χωρίς η εφαρμογή να ήταν “ανοιχτή” και να τρέχει στο backround