Κουπονάκια πήρατε σήμερα…. Πάσχα με καραντίνα αλλά και πολλά δώρα από το Banggood Easter Live Stream 2020 στις 10 Απριλίου [Coupondealer.gr]

Το Banggood, το οποίο είναι μία τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών καταστημάτων στην Κίνα, είναι αφοσιωμένο και στην πιο επαγγελματική εξυπηρέτηση των πελατών του.

Με την αναπτυσσόμενη στρατηγική της στο να δίνει έμφαση όχι μόνο στο after sales services αλλά και στον κάθε πελάτη μεμονωμένα, δημιουργεί μια αξία εμπιστοσύνης προς τους πελάτες. Τώρα, σε συνεργασία με το Facebook, το Banggood πρόκειται να προωθήσει τη νέα ιδέα του, και είναι προσανατολισμένη στην εμπειρία του πελάτη ξεκινώντας μια μεγάλη διαδραστική δραστηριότητα που ονομάζεται Banggood Easter Live Stream 2020, για το Πάσχα που είναι προ των πυλών.

Επισήμως, το Banggood Easter Live Stream 2020 θα ξεκινήσει στις 10 Απριλίου , καλύπτοντας μια σειρά από ενδιαφέροντα και διαδραστικά προγράμματα που σας ωφελούν περισσότερο, συμπεριλαμβανομένων των Νέων Προϊόντων Άφιξης, αποστολή καρτών μέσω του Banggood Messenger για να κερδίσετε βραβεία Giveaway αξίας $ 999. Στο Value Easter Basket Giveaway, θα υπάρχουν δώρα αξίας $10,000.  Παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες, μπορεί να κερδίσετε τα μεγάλα βραβεία που προσφέρει το Banggood.


Συμμετέχοντας στις παραπάνω δραστηριότητες του Banggood μπορεί να κερδίσετε τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν στο Live Stream, στα οποία θα δούμε mini pcs, laptops, RC quadcopters, smartphones, earphones, speakers and smartwatches και όλα θα είναι από τις νέες αφίξεις που θα υπάρχουν στο Banggood από τις πιο γνωστές μάρκες όπως Xiaomi, Blitzwolf, Eachine, Chuwi και πολλά ακόμα. Επίσης μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσεις το ολοκαίνουργιο Xiaomi Redmi Note 9S. Παίρνοντας λοιπόν μέρος στο Easter Basket Giveaway μπορεί να κερδίσετε ενδεικτικά τα παρακάτω.  Original Box CHUWI MiniBook, Hubsan H117S RC Quadcopter, Original Xiaomi Air 2 Earphone, BMAX S15 Laptop, BlitzWolf BW WA2 Bluetooth Speaker και το Wechip W2 Air Mouse όπως και κουπόνια αξίας έως και 32% off.

Παρόλο που η εκστρατεία θα ξεκινήσει επίσημα στις 10 Απριλίου, οι προετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει από τις 27 Μαρτίου, όπου ειναι και η φάση προθέρμανσης της εκδήλωσης. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συμμετοχή σας στη δραστηριότητα που αναφέρθηκε παραπάνω, θα πρέπει να επωφεληθείτε από το στάδιο προθέρμανσης. Πιστέψτε το ή όχι, οι προσπάθειες που θέσετε σε αυτό το στάδιο μπορεί να κερδίσουν ένα μεγάλο βραβείο στις 10 Απριλίου. Επομένως, μην χάσετε αυτή την ευκαιρία. Ελάτε μαζί μας κάνοντας κλικ εδώ.

Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από το στάδιο προθέρμανσης για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε; Λοιπόν, θα σας δείξω πώς:

Bonus 1
Μιλήστε στο chat bot και επιλέξτε το notify me και πάρτε το πρώτο σας κουπόνι!


Bonus 2

Ψηφίστε το προϊόν που θέλετε να παρουσιαστεί στο Live και ίσως να το κερδίσετε. ( όσο πιο πολλές φορές το ψηφίσεις με 1/μέρα, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχεις )

Bonus 3
Σπάσε τα αυγά και κέρδισε κουπόνια ( 3 φορές ανά μέρα έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις την τύχη σου )

Μπορείτε να διαλέξετε προϊόντα που θέλετε να παρουσιαστούν στο Live Stream τα οποία μετά θα δοθούν σαν δώρα!!!!


Από τις 27 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου, θα αρχίσει η φάση προθέρμανσης του Banggood Easter Live Stream 2020 και είναι το στάδιο όπου θα μπορείτε να ψηφίζετε για τα προϊόντα που θέλετε να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του Live Stream. Κατά το Live Stream, θα μπορείτε να συμμετάσχετε στη δραστηριότητα αυτή μπαίνοντας στη σελίδα του Banggood, στη σελίδα του Banggood στο Facebook ή στο Banggood Messenger. Μια λίστα με 22 προϊόντα θα υπάρχει ώστε να διαλέξετε εσείς αυτό που θέλετε να παρουσιαστεί στο Live Stream. Μερικά από τα προϊόντα θα είναι Hubsan Zino 2 RC Drone QuadcopterCHUWI Hero Book ProBmax B2 Plus Mini PCTICWRIS MAX Camera GPS Watch Phone .


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημα σελίδα του event από το Banggood!

Μοιραστείτε το Κουπόνι:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...