Ευρωπαϊκή Αποθήκη


Το Banggood, μια από τις πιο σημαντικές διαδικτυακές εταιρείες λιανικής πώλησης ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κίνα, θα ξεκινήσει μια μεγάλη πώληση που ονομάζεται Banggood Summer Prime Sale 2020. Με το θέμα «Επανεκκίνηση μιας καλής ζωής», η Summer Prime Sale καλύπτει όλες τις κατηγορίες προϊόντων που κυμαίνονται από οικιακές συσκευές και καταναλωτικά ηλεκτρονικά μέχρι μόδα. Σας προσφέρει την ευκαιρία για να απολαύσετε μια σειρά εκπληκτικών εκπτώσεων σε αντικείμενα που θα ανανεώσουν τη ζωή σας. Από τις 3 Ιουλίου και διάρκεια  έως τις 26 Ιουλίου, το Banggood Summer Prime Sale 2020 είναι μια πώληση διάρκειας ενός μήνα, στην οποία σας προσφέρονται τόνοι προνομιακών αγορών. Για παράδειγμα, στην αρχή του event αυτού, οι προσφορές Mega Brand θα είναι η πρώτη έκπληξη αυτής της θερινής πώλησης. Γιατί λοιπόν να μην συμμετάσχετε τώρα για να απολαύσετε αυτήν την όμορφη ευκαιρία και να ξεφύγετε από την κακή ατμόσφαιρα της πανδημίας.

Για να συμμετάσχετε σε αυτήν τη μεγάλη πώληση και θα πρέπει να δείτε τον χάρτη πωλήσεων. Διαρκεί περισσότερες από 20 ημέρες, η πώληση θα πραγματοποιηθεί με μια σειρά εκπτώσεων που έχουν προγραμματιστεί σε πέντε στάδια. Με διαφορετικές εκπτώσεις που προσφέρονται για καθένα από αυτά.
Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν:

Το πρώτο στάδιο είναι από τις 3 Ιουλίου έως τις 9 Ιουλίου, μπορείτε να περιηγηθείτε στο Banggood σε αυτά που χρειάζεστε και να κάνετε κράτηση για τα προϊόντα που θέλετε κατά τη διάρκεια των Προσφορών μάρκας αγορών Mega.
Το δεύτερο στάδιο διαρκεί από τις 9 Ιουλίου έως τις 11 Ιουλίου, αυτό είναι το πρώτο κύμα μεγάλων εκπτώσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα που προορίζονται για το πρώτο στάδιο προσφέρονται στην αποκλειστική έκπτωση κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να τα αγοράζετε.
Το τρίτο στάδιο είναι από τις 11 Ιουλίου έως τις 19 Ιουλίου, όπου 1000+ από τα τελευταία προϊόντα που κυκλοφόρησαν είναι σε μεγάλη έκπτωση. Συνεχίζοντας να σας προσφέρει ένα ακόμη κύμα μεγάλων εκπτώσεων.
Το τέταρτο στάδιο είναι από τις 19 Ιουλίου έως τις 21 Ιουλίου. Εάν είστε VIP, αποκτάτε VIP Early Access και μπορείτε να απολαύσετε εκ των προτέρων τις απόλυτες μειωμένες τιμές.
Το τελικό στάδιο ξεκινά στις 21 Ιουλίου και τελειώνει στις 24 Ιουλίου όταν θα εκραγούν οι μεγαλύτερες εκπτώσεις. Εκτός από τις εκπτώσεις που αναφέρονται παραπάνω, η πώληση θα συνοδεύεται από πολλές προσφορές, κουπόνια και παιχνίδια προώθησης. Για να μην χάσετε σημαντικές λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ για να λάβετε έναν πιο λεπτομερή οδηγό αγορών και να πάρετε περισσότερες συμβουλές εξοικονόμησης.

Τώρα πλησιάζει το πρώτο στάδιο του Banggood Summer Prime Sale, το οποίο προσφέρει ένα αρχικό σχέδια για να δείτε πόσο άφθονη θα είναι η πώληση εκ των προτέρων. Όπως ανέφερα, οι προσφορές Mega Brand Shopping θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στις 3 Ιουλίου. Είναι μια από τις πιο σημαντικές προσφορές όπου μπορείτε να λάβετε τα προϊόντα που θέλετε σε μια πρωτοφανή έκπτωση (έως και 50% έκπτωση). Εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτό το γεγονός, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι 100 είδη θα είναι διαθέσιμα κατά το πρώτο στάδιο των αγορών Mega Brand Deals και θα πρέπει να κάνετε κράτηση για τα προϊόντα που προτιμάτε από τις 3 Ιουλίου. Μπορείτε να επιλέξετε μόνο 8 προϊόντα στην αποκλειστική έκπτωση, οπότε επιλέξτε μόνο τα αγαπημένα σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να τα αποκτήσετε στην αποκλειστική έκπτωση από τις 9 Ιουλίου έως τις 10 Ιουλίου. Τα 100 προϊόντα, θα προέρχονται από κορυφαίες μάρκες όπως οι Xiaomi, Blitzwolf και Amazfit.

Για παράδειγμα:

Το Xiaomi Redmi Note 8 έρχεται με μια κάμερα Quad 48MP που προσφέρει την καλύτερη εμπειρία λήψης και έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 665 Octa-core που σας υπόσχεται εξαιρετικές εμπειρίες παιχνιδιού. Από τις 9 Ιουλίου έως τις 11 Ιουλίου, θα είναι μόνο 137 US $ εάν κάνετε κράτηση από τις 3 Ιουλίου έως τις 9 Ιουλίου.

Ο προτζέκτορας LCD Blitzwolf® BW-VP1 που συνοδεύεται από 2800 lumens για καθαρή οθόνη κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι η κορυφαία επιλογή για κάθε έξυπνο οικιακό θέατρο. Σε όσους το κάνουν κράτηση από τις 3 Ιουλίου έως τις 9 Ιουλίου, θα δοθεί μειωμένη τιμή σε μόλις 65,99 US $ από τις 9 Ιουλίου έως τις 11 Ιουλίου.

Το Amazfit T-Rex Smartwatch θεωρείται ως η απαραίτητη φορητή συσκευή για υπαίθριες δραστηριότητες. έχει περάσει 12 πιστοποιήσεις στρατιωτικού βαθμού, διασφαλίζοντας ότι έχετε μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα. Κάντε κράτηση από τις 3 Ιουλίου έως τις 9 Ιουλίου, για να το αποκτήσετε μόνο με 132,99 $ από 9 Ιουλίου έως 11 Ιουλίου.

Εκτός από αυτά, θα υπάρχουν περισσότερες προσφορές προϊόντων με έκπτωση. Γι ‘αυτό μην το χάσετε, εδώ είναι μερικές ακόμα καλύτερες στιγμές. Στις 3 Ιουλίου, η σελίδα προώθησης των θερινών εκπτώσεων θα περιλαμβάνει επιλεγμένες προσφορές Mega Brand Shopping και θα προσφέρει απευθείας εκπτώσεις σε εσάς. Έρχεται με πολλές προσφορές, σας επιτρέπει να αποκτήσετε τα πιο hot selling προϊόντα σε μεγάλη έκπτωση. Από τις 3 Ιουλίου, μπορείτε να ξεκινήσετε να συμμετέχετε στην πώληση κάνοντας κράτηση. Μόλις εγγραφείτε, οι πληροφορίες σχετικά με την πώληση θα σας αποσταλούν μέσω email. Το πιο εκπληκτικό είναι ότι θα μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στην τυχερή κλήρωση από τις 21 Ιουλίου έως τις 24 Ιουλίου για να κερδίσετε ένα Teclast M16 Helio X27 Deca Core Max Pad. Αυτή η κλήρωση έχει 100% πιθανότητα νίκης, ναι, όλοι κερδίζουν. Τα βραβεία περιλαμβάνουν δώρα ή μεγάλα κουπόνια. Αν θέλετε περισσότερα μεγάλα κουπόνια, ελέγξτε επίσης τις προσφορές κουπονιών εδώ. Τα μεγαλύτερα κουπόνια έχουν έκπτωση 110- $ 12 και έκπτωση 7% και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την έκπτωση αντικειμένων από οποιαδήποτε κατηγορία προϊόντων.
Μείνετε συντονισμένοι και για να τα προλάβετε όλα και πρώτοι μπείτε στο κανάλι μου στο telegram !!!

Μοιραστείτε το Κουπόνι: