Banggood Summer Prime Sale 2020 – Η κορυφή της θύελλας των τιμών έρχεται 21 με 24 Ιουλίου… Συντονίσου ! ! !

Με το θέμα «Επανεκκίνηση μιας καλής ζωής» που σας είχα γράψει πριν καιρό, η Summer Prime Sale καλύπτει όλες τις κατηγορίες προϊόντων που κυμαίνονται από οικιακές συσκευές και καταναλωτικά ηλεκτρονικά μέχρι μόδα. Έτσι φτάνοντας στην καλοκαιρινή φιέστα του Banggood 2020, ξεκινά με πλήρη εξέλιξη με μια σειρά εκπληκτικών εκπτώσεων και κουπονιών τώρα. Από την αρχή της καλοκαιρινής πώλησης, οι Xiaomi, BlitzWolf, Everyine, DJI και Huawei έχουν γίνει οι πιο περιζήτητες μάρκες της καμπάνιας. Μεταξύ αυτών, η Xiaomi με το Redmi Note 8 ήταν ο κορυφαίος πωλητής. Με την τιμή των 125,99 US $, η οποία ήταν η χαμηλότερη στο διαδίκτυο, τα προϊόντα έχουν πουληθεί πάνω από 50 χιλιάδες κομμάτια τις πρώτες 48 ώρες. Ο όγκος πωλήσεων των κατηγοριών προϊόντων, όπως οικιακές συσκευές, τηλέφωνα και τηλεπικοινωνίες, αθλητικά και εξωτερικά, καταναλωτικά ηλεκτρικά και άλλα, έχει διπλασιαστεί σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Ο όγκος πωλήσεων των κατηγοριών υπολογιστών και γραφείων ξεπέρασε τον όγκο ολόκληρης της ημέρας πέρυσι.

Το αποκορύφωμα της θερινής προνομιακής πώλησης φτάνει σε 1 ημέρα, θα είναι η τελευταία ευκαιρία για εσάς να πάρετε τα μεγαλύτερα οφέλη από την πώληση και να εκπληρώσετε όλες τις επιθυμίες σας για ψώνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αιχμή είναι από τις 21 Ιουλίου έως τις 24 Ιουλίου, όταν η θερμοκρασία της θερινής πώλησης θα αυξηθεί σε νέα ρεκόρ καθώς το κύμα της Καλοκαιρινής Έκπτωσης Τιμής Καλοκαιρινής Πώλησης έρχεται σε πλήρη ισχύ. Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου, όλα τα προϊόντα στο Banggood θα προσφέρονται σε πρωτοφανή τιμή (έκπτωση έως 71%). Επιπλέον, 888.888 $ μπόνους αγορών θα συγκεντρωθούν για όλους σας να ανανεώσετε τη ζωή σας με λιγότερο κόστος. Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη συμμετάσχει σε αυτό για να λάβουν το μεγαλύτερο μερίδιο των μπόνους αγορών. οπότε μην διστάσετε, κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε τώρα.

 

Εν τω μεταξύ, η δεύτερη κορυφή των αγορών εμπορικών προσφορών επωνυμίας Mega έφτασε στις 11 Ιουλίου, με την κυκλοφορία των 100 προϊόντων από τις κορυφαίες μάρκες Banggood. Οι μάρκες περιλαμβάνουν Xiaomi, Blitzwolf και Amazfit. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε κράτηση για τα προϊόντα πρώτα και μετά να απολαύσετε την άνευ προηγουμένου μεγάλη έκπτωση από τις 21 Ιουλίου έως τις 24 Ιουλίου. Η κράτηση αξίζει την προσπάθεια, καθώς όλα τα προεξοφλητικά επιτόκια θα φτάσουν στα υψηλά ρεκόρ. Για παράδειγμα, οι εκπτώσεις περιλαμβάνουν,

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Το καλύτερο οικονομικό smartphone που διαθέτει μια τετραπλή κάμερα 64MP επιπέδου ναυαρχίδας με λαμπρές λεπτομέρειες και ένα ισχυρό σύστημα Qualcomm Snapdragon 720G, το οποίο σας υπόσχεται την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Τώρα κάνοντας κράτηση εδώ, μπορείτε να το πάρετε μόνο με 214,99 $.

Το ασύρματο πληκτρολόγιο Bluetooth BlitzWolf® BW-KB1 διαθέτει διάταξη πλήκτρου 63 και μηχανικούς διακόπτες. Τα πληκτρολόγια αυτού του μεγέθους σάς προσφέρουν περισσότερη περιοχή λειτουργίας ποντικιού, βελτιώνοντας την ακρίβειά σας όταν παίζετε. Εάν κάνετε κράτηση, θα είναι διαθέσιμη μόνο με 35,99 $

Ο προβολέας LCD Blitzwolf BW-VP1 διαθέτει 2800 lumens για καθαρή προβολή κατά τη διάρκεια της ημέρας και αποτελεί κορυφαία επιλογή για κάθε έξυπνο home theatre. Με την έκπτωση στο αποθεματικό, μπορείτε να το πάρετε μόνο 65,49 US $ από τις 21 Ιουλίου έως τις 24 Ιουλίου.

Ίσως έχετε γοητευτεί από τις εκπτώσεις που έχουμε αναφέρει παραπάνω. Γιατί λοιπόν να μην κάνετε κλικ εδώ για να κρατήσετε αυτό που θέλετε να αγοράσετε.

Για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία αγορών, το Local Warehouse Sale ( Ευρωπαϊκές αποθήκες ) συνοδεύεται από μια αναβαθμισμένη υπηρεσία παράδοσης που εξασφαλίζει παράδοση μιας εβδομάδας ( 10 ημερολογιακές μέρες θα πω εγώ). Επιπλέον, προσφέρονται μεγάλα κουπόνια και εξαιρετικές εκπτώσεις για να εξοικονομήσετε περισσότερα. Διαφορετικές περιοχές έχουν διαφορετικές προσφορές.

 

Το Banggood Summer Prime Sale 2020 έρχεται με δυνατές εκπτώσεις. Με στόχο την επανεκκίνηση μιας καλής ζωής, σας προσφέρει το καλύτερο καρναβάλι για ψώνια, που ζωντανεύει από μια σειρά από τις καλύτερες προσφορές και τις καλύτερες εκπτώσεις. Είναι η καλύτερη στιγμή για να ψωνίσετε για όλα όσα χρειάζεστε για να ανανεώσετε τη ζωή σας. Τώρα, απλώς κάντε κλικ εδώ για να μπείτε μαζί μας για να ξεφύγετε από την κακή ατμόσφαιρα της πανδημίας. Θυμηθείτε, το αποκορύφωμα της πώλησης θα συμβεί από 21 Ιουλίου έως 24 Ιουλίου, μην το χάσετε.

Μοιραστείτε το Κουπόνι:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...