Ευρωπαϊκή Αποθήκη


ΠΡΟΣΟΧΗ
Πολλές παραγγελίες δεν περνάνε σωστά στο affiliate μου αποτέλεσμα να χάνουμε και οι 2… Πως;;;
1ον δεν μπορώ να μπω στην μέση ΑΝ κάτι πάει στραβά με την παραγγελία σου, 2ον ΔΕΝ παίρνετε μέρος στις κληρώσεις που θα κάνω κατά καιρούς και 3ον ΔΕΝ μπορούμε να πάρουμε κουπόνια σε καλύτερες τιμές


Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις;;;
Ποτέ ΔΕΝ πρέπει να κάνεις back (πίσω) στον browser όταν πας να κάνεις την παραγγελία ούτε κλικ σε άλλο προϊόν. Χάνεται το affiliate id και η παραγγελιά ΔΕΝ περνάει σωστά με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βοηθήσω αν γίνει τίποτα στραβό με την παραγγελία.

Τι πρέπει να κάνεις;;
Πατώντας τα λινκ που βρίσκεις μέσα στην σελίδα αν είσαι από υπολογιστή απλά στην καρτέλα που θα σου ανοίξει χωρίς να κάνεις κλικ άλλου η back προχωράς την παραγγελιά βάζοντας κουπόνι ( αν έχει το προϊόν ) και προχωράς μέχρι την ολοκλήρωση.

Πώς πρέπει να το κάνεις σωστά για το Banggood;;

Από κινητό προτιμάτε να κάνεις τις αγορές σου από chrome browser πατώντας πάνω δεξιά τις 3 τελείες και επιλέξεις την επιλογή για υπολογιστή και κάνεις επικόλληση το λινκ μου εκεί. Ανοίγει Browser κανονικά σαν να είσαι σε υπολογιστή. Εικ.1

Αν πάλι θέλεις μέσω app ή είναι προσφορά μόνο για app τότε μπορείς απλά πατώντας το app link μου ( ανοίγει σε μια πράσινη σελίδα και απλά κάνεις πίσω ) και ότι αγοράς κάνεις μέσα από το app περνάει σωστά. Εικ.2  App link https://banggood.app.link/WRNpjlIzsR

Από το telegram και μόνο πατώντας πάνω στο κουπόνι γίνεται αυτομάτως αντιγραφή και έτσι μετά χρειάζεται μόνο επικόλληση για να μην κάνετε Back και χάνεται το affiliate!!

Amazon.de και amazon.es
Μεταφορικά για Ελλάδα είναι η γρήγορη αποστολή με παράδοση 1-3 μέρες ( όπως παρέλαβα και από τα 2 μαγαζιά παραγγελίες ) και η απλή αποστολή που κάνει λίγο παραπάνω. Όπως και να έχει είναι από ευρώπη και τον χρόνο παράδοσης στον λέει με το που κάνεις την παραγγελία και ΔΕΝ έχουμε τελωνείο όπως επίσης το Amazon ΔΕΝ έχει PayPal και οι πληρωμές γίνοται από Ελληνική κάρτα.

Προτεινόμενοι τρόποι αποστολής για αγορά από Κίνα και τα παρακάτω μαγαζιά.

Ας κάνω μια ανακεφαλαίωση σε μερικά πράγματα γιατί μπορεί να μην είναι γνωστά σε όλους.. παλιούς και νέους της σελίδας

Gearbest
Ασφαλής τρόπος αποστολής είναι το Priority direct mail , Netherlands PDM και όλες οι Priority Line επιλογές για ογκώδη και βαριά αντικείμενα όπως και το Railway (τρένο) το οποίο είναι χωρίς τελωνείο αλλά έχει μεγάλο χρόνο αναμονή για παράδοση 40-50 μέρες.

Banggood
Priority direct mail ο πιο ασφαλής και σύνηθες τρόπος αλλά και για ογκώδη πράγματα laptop drone κ.α Eu priority line που μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει κανένα πρόβλημα στις αποστολές.

Επίσης και στα 2 μαγαζιά ισχύει το μέχρι 22€ κόστος μαζί με τα μεταφορικά δεν έχουμε τελωνείο και επιλέγουμε ότι μεταφορικά θέλουμε .. Ξανά λέω έως €22 κόστος μαζί με τα μεταφορικά..

*Και σε καμία τον περιπτώσεων ΔΕΝ επιλέγουμε EMS, Expedited Shipping Service γιατί μπαίνει τελωνείο.

** Από ευρωπαϊκές αποθήκες επιλέγετε ότι μεταφορικά θέλετε μιας και ΔΕΝ υπάρχει φόβος τελωνείου!

Για να κάνεις εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube πάτα εδώ http://bit.ly/2PyzxZJ

Ακολουθήστε την σελίδα σε όλα τα social media

Telegram – https://t.me/coupondealer
Facebook – https://www.facebook.com/Coupondealers.eu/
Instagram – https://www.instagram.com/coupondealers/

«Ήξερες ότι η σελίδα έχει και κανάλι στο Telegram για άμεση ενημέρωση για τα κουπόνια και τις προσφορές;»
«Ήξερες ότι για να περάσει σωστά η παραγγελία πρέπει να κάνεις τις αγορές σου από τα λινκ μου και όχι άπλα να το έχεις στο καλάθι σου και να βάλεις το κουπόνι που σου δίνω;»
«Ήξερες ότι για να περάσει σωστά η παραγγελία πρέπει να έχεις άδειο καλάθι;»
«Ήξερες ότι για να περάσει σωστά η παραγγελία πρέπει αν είσαι από κινητό να κάνεις την παραγγελία σου κατά προτίμηση από browser γιατί καμιά φορά το app χάνει το affiliate id;»
«Ήξερες ότι κάνοντας παραγγελίες από τα λινκ μου βοηθάς την σελίδα να μεγαλώσει και να ζητάει περισσότερα κουπόνια με καλύτερες τιμές;»
«Ήξερες ότι με κάθε μια παραγγελία από τα λινκ μου αυτόματα έχεις και μια συμμετοχή για το affiliate giveaway που κάνω ( όσες πιο πολλές αγορές τόσο, πιο συχνά με πιο πολλά δώρα);»
«Ήξερες ότι μπορείς απλά να ανοίξεις ένα οποιοδήποτε λινκ μου από όποιο μαγαζί θες και άπλα ΧΩΡΙΣ να κλείσεις την καρτέλα να κάνεις τις αγορές σου και να περάσουν στη σελιδα;»
«Ήξερες ότι υπάρχει στην σελίδα το μενού Φόρμα ζήτησης κουπονιών όπου μπορείς να προσθέσεις για πιο προϊόν θέλεις κουπόνι και εγώ απλά να το ζητήσω για σενα;»

Αυτά και άλλα πολλά με οδηγούς και ενημερώσεις για εσάς σύντομα θα προστεθούν στην σελίδα.

Μοιραστείτε το Κουπόνι: