Ευρωπαϊκή Αποθήκη

Πάρα πολλοί θέλουν να βρίσκουν τρόπο να κατεβάζουν βίντεο από το Youtube για διάφορους λόγους. Μπορεί να θέλετε να το δείτε μετά offline, μπορεί να θέλετε να κρατήσετε μόνο τον ήχο, μπορεί να θέλετε να μαζέψετε διάφορα μουσικά βιντεοκλίπ και να κάνετε μουσική βραδιά πχ.

Θα μου πείτε ωραία όλα αυτά, αλλά πως, η Google δεν αφήνει. Συνήθως θα σας πούνε να εγκαταστήσετε διάφορα προγράμματα για να κατεβάσετε τα βίντεο, που συνήθως δεν δουλεύουν κιόλας! Τι θα λέγατε εάν σας έδειχνα εγώ ένα τρόπο να κατεβάζετε ότι βίντεο θέλετε από το Youtube, ΧΩΡΙΣ κανένα έξτρα πρόγραμμα και μάλιστα να έχετε την δυνατότητα επιλογής της ποιότητας που θα κατεβάσετε το βίντεο!

Κατεβάστε ότι βίντεο θέλετε εύκολα!

Ο οδηγός αυτός ισχύει εφόσον μπείτε στο Youtube μέσω κάποιου browser και όχι μέσω της εφαρμογής στο κινητό. Ας δούμε πως θα το κάνετε αυτό κατεβάζοντας ένα βίντεο.

  • Πρώτα μπείτε στο κανάλι που θελετε για να βρείτε ποιο βίντεο θέλετε να κατεβάσετε.
  • Διαλέξτε ένα βίντεο που σας αρέσει και πατήστε πάνω του.
  • Το βίντεο δεν είναι ανάγκη να ξεκινήσει. Πως θα το κατεβάσετε το βίντεο? Πηγαίνετε εκεί που φαίνεται το link του βίντεο και προσθέστε αμέσως μετά την λέξη youtube και πριν την τελεία, δύο p. Δείτε στην φωτογραφία τι εννοώ…

  • Πατήστε το Enter και θα δείτε να φορτώνει μία άλλη σελίδα που θα σας δίνει να διαλέξετε σε τι ποιότητα θα μπορείτε να κατεβάσετε το βίντεο. Υπόψιν, επειδή πετάει διαφημίσεις από δεξιά και αριστερά, ένα κλικ στο Χ και φύγανε! Πατήστε στο Download και αυ΄το είναι, είστε έτοιμοι!

Πηγή : itechnews.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάθε κοινοποίηση μετράει και είναι βοήθεια για την σελίδα και την προσπάθεια μου. Πατήστε την εικόνα από πάνω για να μπείτε στο κανάλι μου στο telegram

Μοιραστείτε το Κουπόνι: