Ευρωπαϊκή Αποθήκη

Τα περισσότερα νέα smartphone, δοκιμάζονται σε διάφορα τεστ αντοχής, διαδικασία που έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω του JerryRigEverything. Ενώ αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο αυτών των δοκιμασιών είναι το αποτέλεσμα των αδυναμιών του ASUS ROG Phone 5, πολλά από τα φθηνότερα smartphone της Xiaomi έχουν πετύχει στο κανάλι του στο παρελθόν. Και ενώ ο JerryRigEverything δεν έχει ακόμη δοκιμάσει το Redmi Note 10, το Gupta Information Systems φαίνεται να το έχει κάνει και μας το έδειξε σε βίντεο. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω στο βίντεο παρουσίαση, το νέο smartphone μεσαίας κατηγορίας της Xiaomi δεν είναι και τόσο ανθεκτικό.

Απλά, όπως βλέπετε και εσείς, το Redmi Note 10 κάμπτεται κάτω από την παραμικρή πίεση και σπάει χωρίς υπερβολική προσπάθεια. Μερικές σταγόνες σκότωσαν τη συσκευή της Gupta Information Systems. Πρέπει να τονίσουμε ότι το Redmi Note 10 διαθέτει ένα πλαστικό πλαίσιο, αντί για το μεταλλικό που χρησιμοποιούσε η ASUS στο ROG Phone 5. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Redmi Note 10 κάμπτεται τόσο εύκολα και γεμίζει εύκολα γρατσουνιές.

Λέγοντας αυτό, υπάρχουν πολλά πλαστικά smartphone που δεν λυγίζουν εύκολα. Ακόμη και η Xiaomi έχει κυκλοφορήσει μερικά στο παρελθόν, όπως το Pocophone F1. Η πλαστική πλάτη του Redmi Note 10 φαίνεται ιδιαίτερα αδύναμη. Εν ολίγοις, το Redmi Note 10 μπορεί να μην είναι το smartphone που θα διαλέγατε φέτος αν δεν προσέχετε και πολύ τα κινητά σας.

Πηγή : itechnews.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάθε κοινοποίηση μετράει και είναι βοήθεια για την σελίδα και την προσπάθεια μου. Πατήστε την εικόνα από πάνω για να μπείτε στο κανάλι μου στο telegram