Ευρωπαϊκή Αποθήκη

Ένα νέο App για smartphone δημιούργησε η Triumph, το οποίο στέλνει αμέσως σήμα κινδύνου σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες που βρίσκονται κοντά στον τόπο του ατυχήματος. Χρησιμοποιεί το GPS του smartphone και τα δεδομένα του παρόχου τηλεφωνίας για να γνωρίζει την ακριβή θέση και να στείλει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ενώ για την ενεργοποίηση του σήματος κινδύνου χρησιμοποιεί τους αισθητήρες επιτάχυνσης και ένα ειδικό λογισμικό.

Το App μπορεί να το κατεβάσει στο κινητό του οποιοσδήποτε, ό,τι μάρκα μοτοσυκλέτα κι αν έχει και όχι μόνο της Triumph. Φυσικά μπορείς να διαλέξεις εσύ πότε θα είναι ενεργοποιημένο, ώστε να μην στείλει κατά λάθος σήμα κινδύνου.

Σύμφωνα με την Triumph δεν συγκρατεί δεδομένα για την ταχύτητα ή άλλα στοιχεία πριν τη στιγμή του ατυχήματος, όμως στα warning του App store αναφέρει πως αποθηκεύει το ιστορικό των αναζητήσεών σου… Η υπηρεσία είναι δωρεάν για τρεις μήνες δοκιμής για τους κατόχους Triumph, ενώ το μηνιαίο κόστος είναι κάτι λιγότερο από 5€.

Πηγή


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάθε κοινοποίηση μετράει και είναι βοήθεια για την σελίδα και την προσπάθεια μου. Πατήστε την εικόνα από πάνω για να μπείτε στο κανάλι μου στο telegram