Ευρωπαϊκή Αποθήκη

Αυτή είναι η νέα He-Man σειρά του Netflix και είναι για τους παλιούς!

Με τη δύναμη του Grayskull έρχεται τον Ιούλιο

Θα είναι λογικό να κατακλειστείτε από ένα κύμα νοσταλγίας, καθώς ο He-Man επιστρέφει για να θυμίσει σε πολλούς από εσάς πως ήταν μια από τις σειρές κινουμένων σχεδίων, που άφησαν τη δική τους εποχή στα ’80s.

Μετά τις 5 επιτυχημένες σεζόν της “She-Ra”, το Netflix, σε συνεργασία με την Mattel Television, φέρνει στις οθόνες το “Masters of the Universe: Revelation“, μια ξεχωριστή animated σειρά από το άλλο, ομώνυμο, σόου που προορίζεται κυρίως για μικρότερες ηλικίες -λόγω και του ύφους του.

Στη προκειμένη περίπτωση αυτή είναι σχεδιασμένη για τους παλιούς fans, σαν φόρος τιμής, δια χειρός Kevin Smith, την οποία έχει αναλάβει η Powerhouse Animation του Castlevania. Όπως θα δείτε και στα πρώτα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν, το σκίτσο του θα σας φανεί αρκετά γνώριμο:

 

Μαθαίνουμε ότι πρόκειται για μια sequel σειρά, επομένως η ιστορία θα συνεχιστεί από εκεί που μας άφησε το “He-Man and the Masters of the Universe” των ’80s. Όπως δηλώνει ο Smith θα χτιστεί ένα πλουσιότερο lore γύρω από την Eternia και τους αγαπημένους αυτούς χαρακτήρες, οι οποίοι θα εμφανιστούν πιο εξανθρωπισμένοι:

“Δεν είναι απλά δύο τυπάδες, ο He-Man και ο Skeletor, που δέρνονται για δεκαετίες. Θα διηγηθούμε ιστορίες κακοποίησης, απομόνωσης και πένθους. Θα χρησιμοποιήσουμε τους χαρακτήρες, που ο κόσμος θυμάται περισσότερο σαν παιχνίδια ή φιγούρες, για να διηγηθούμε τρομερά ανθρώπινες ιστορίες σε έναν απάνθρωπο κόσμο.”

Αξίζει να αναφέρουμε πως το voice cast απαρτίζεται από εξαιρετικούς ηθοποιούς όπως τον Mark Hamill στο ρόλο του μεγάλου κακού, Skeletor, την Sarah Michelle Gellar ως Teela, την Lena Headey (Game of Thrones) ως Evil-Lyn, μαζί με τους Chris Wood (He-Man/Prince Adam) Alicia Silverstone (Queen Marlena), Steven Root (Battle Cat), Griffin Newman (Orko), Jason Mewes (Stinkor), Justin Long (Roboto), Harley Quinn Smith (Ilena).

Τη μουσική της σειράς θα συνθέσει ο Bear McCreary γνωστός από τα The Walking Dead, Battlestar Galactica, Outlander αλλά και το βιντεοπαιχνίδι God of War.

Το Masters of the Universe: Revelation θα χωριστεί σε δύο μέρη όπου το Part 1 θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Ιουλίου.

Πηγή


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάθε κοινοποίηση μετράει και είναι βοήθεια για την σελίδα και την προσπάθεια μου. Πατήστε την εικόνα από πάνω για να μπείτε στο κανάλι μου στο telegram