Ευρωπαϊκή Αποθήκη

Xbox TV app: Η Microsoft φέρνει την gaming υπηρεσία της στις τηλεοράσεις

H Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι εργάζεται μαζί με κατασκευαστές τηλεοράσεων για να κάνει διαθέσιμη μια εφαρμογή “Xbox” για διάφορες συσκευές.

Η εφαρμογή θα επιτρέπει game streaming μέσω του xCloud και στην ουσία θα κάνει χρήση του Xbox Game Pass, δίνοντας τη δυνατότητα να παίξει κάποιος παιχνίδια Xbox, χωρίς να έχει κονσόλα ή PC. To μόνο που θα χρειάζεται είναι ένα χειριστήριο.

Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε ακριβώς πότε θα γίνει διαθέσιμη η εφαρμογή, αλλά ούτε και ποιοι κατασκευαστές θα την ενσωματώσουν στις τηλεοράσεις τους.

Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, είχε αφήσει να εννοηθεί από προηγούμενες δηλώσεις του ότι η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει εφαρμογή για τηλεόραση, αλλά και ειδική συσκευή για streaming, που θα μπορείτε να συνδέσετε σε οθόνη ή τηλεόραση.

Προς το παρόν, στην Ελλάδα ακόμη δεν έχει γίνει διαθέσιμη η υπηρεσία game streaming της Microsoft, το xCloud. Περιμένουμε λοιπόν περαιτέρω ανακοινώσεις για τη διαθεσιμότητα όλων των παραπάνω.

Πηγή


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάθε κοινοποίηση μετράει και είναι βοήθεια για την σελίδα και την προσπάθεια μου. Πατήστε την εικόνα από πάνω για να μπείτε στο κανάλι μου στο telegram