Ευρωπαϊκή Αποθήκη

Αυτό είναι το νέο Avatar παιχνίδι για κινητά που φτιάχνεται με Unreal Engine 4 (ΕΙΚΟΝΑ)

Αυτό είναι το νέο Avatar παιχνίδι για κινητά που φτιάχνεται με Unreal Engine 4 (ΕΙΚΟΝΑ)

Θα έρθει για iOS και Android

Ανακοινώθηκε ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι βασισμένο στο σύμπαν του Avatar και έρχεται από την Archosaur Games σε συνεργασία με την Tencent και την Disney. Η ονομασία του τίτλου είναι Avatar: Reckoning και πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά για iOS και Android συσκευές, κάνοντάς το έτσι το 3ο παιχνίδι στο δημοφιλές σύμπαν που γνωρίσαμε το 2009 από τον James Cameron.

Αν θες να βλέπεις άμεσα όλα τα κουπόνια και τις προσφορές χωρίς να χάσεις κάποιο τότε μπες στο κανάλι μου στο Telegram. https://t.me/coupondealer 
Τι είναι το telegram μπορείς να μάθεις εδώ

Πρόκειται για ένα RPG shooter που θα λαμβάνει χώρα στην Pandora και σε τοποθεσίες που δεν είχαμε δει στην ταινία. Οι παίκτες θα συναντηθούν με τις φυλές των Na’vi που αγωνίζονται για να προστατεύσουν τα σπίτια τους από RDA δυνάμεις που προσπαθούν να πάρουν τους πόρους τους. Μάλιστα θα μπορείτε να παίξετε είτε μόνοι σας είτε με άλλους παίκτες online, story αποστολές ή ακόμα και pvp.

Τέλος, θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας Avatar χαρακτήρα. Το Reckoning φτιάχνεται με την Unreal Engine 4 και υπόσχεται προηγμένης τεχνολογίας γραφικά.

Δείτε την πρώτη εικόνα:

Το Avatar: Reckoning θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στο 2022 για iOS και Android.

Πηγη

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάθε κοινοποίηση μετράει και είναι βοήθεια για την σελίδα και την προσπάθεια μου. Πατήστε την εικόνα από πάνω για να μπείτε στο κανάλι μου στο telegram