Ευρωπαϊκή Αποθήκη

Ο 2ος κύκλος του “Raised by Wolves” αποκαλύπτεται μέσα από ένα ατμοσφαιρικό trailer

Ο 2ος κύκλος του “Raised by Wolves” αποκαλύπτεται μέσα από ένα ατμοσφαιρικό trailer

Είστε έτοιμοι για τον 2ο κύκλο;

Μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από τη 2η σεζόν του “Raised by Wolves”, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα αποκλειστικά στο HBO Max. Η σειρά που έχει ως παραγωγό τον πατέρα του AlienRidley Scott, είναι έτοιμη να συνεχίσει την ιστορία από την πρώτη σεζόν, ύστερα τα πολλά cliffhangers και τα αναπάντητα ερωτήματα στο τέλος.

Αν θες να βλέπεις άμεσα όλα τα κουπόνια και τις προσφορές χωρίς να χάσεις κάποιο τότε μπες στο κανάλι μου στο Telegram. https://t.me/coupondealer 
Τι είναι το telegram μπορείς να μάθεις εδώ

Στο νέο κεφάλαιο του Raised by Wolves, η Amanda Collin (Mother) και ο Abubakar Salim (Father), μαζί με τα παιδιά, εντάσσονται σε μια νεοσύστατη αποικία στη μυστηριώδη τροπική ζώνη του Kepler 22b. Καθώς βρίσκονται σε αυτή την παράξενη νέα κοινωνία, θα αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα, αφού το «φυσικό παιδί» της μητέρας απειλεί να εξαφανίσει ό,τι απέμεινε από την ανθρωπότητα.

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Travis Fimmel, Winta McGrath, Niamh Algar, Jordan Loughran, Felix Jamieson, Ethan Hazzard και Aasiya Shah.

Raised By Wolves: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν της επικής sci-fi σειράς του Ridley Scott

Η 2η σεζόν του Raised by Wolves θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Φεβρουαρίου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Πηγη

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάθε κοινοποίηση μετράει και είναι βοήθεια για την σελίδα και την προσπάθεια μου. Πατήστε την εικόνα από πάνω για να μπείτε στο κανάλι μου στο telegram