Ευρωπαϊκή Αποθήκη

iPhone 14 Pro: Νέες αναφορές επιβεβαιώνουν την σημαντική βελτίωση στην κάμερα

iPhone 14 Pro: Νέες αναφορές επιβεβαιώνουν την σημαντική βελτίωση στην κάμερα

Διαρροές για το επόμενο τηλέφωνο της Apple

Πριν λίγες εβδομάδες σας ενημερώσαμε με είδηση πως ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo υποστηρίζει πως η Apple θα κάνει μεγάλο άλμα στην κάμερα του iPhone 14 Pro. Συγκεκριμένα, έκανε λόγο πως το νέο τηλέφωνο της εταιρίας θα ενσωματώσει 48MP αισθητήρα, όσον αφορά τα Pro και Pro Max μοντέλα.

Τώρα, το TrendForce έρχεται να επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες και αναφέρει με τη σειρά του ότι iPhone 14 Pro θα φέρει κάμερα ανάλυσης 48MP, καθώς αυτή θα είναι η 3η φορά στην ιστορία που η Apple θα αλλάξει τελείως τον αισθητήρα.

Αν θες να βλέπεις άμεσα όλα τα κουπόνια και τις προσφορές χωρίς να χάσεις κάποιο τότε μπες στο κανάλι μου στο Telegram. https://t.me/coupondealer 
Τι είναι το telegram μπορείς να μάθεις εδώ

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, η Apple άλλαξε για πρώτη φορά αισθητήρα στο iPhone 4s, το οποίο αναβαθμίστηκε σε 8MP από τα 5MP του iPhone 4, ενώ αργότερα είδαμε το iPhone 6s με 12MP.

Είναι πιθανό αυτές οι αναφορές να είναι αληθινές, καθώς λένε επίσης πως η Apple θέλει να προσφέρει υψηλότερη ανάλυση για καταγραφή βίντεο σε 8K στα Pro μοντέλα της, καθώς και να φέρει διαφορετικές αναλύσεις ανάλογα αυτό που θέλει να απαθανατίσει ο χρήστης.

Όσον αφορά το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου, εδώ και καιρό οι πληροφορίες αναφέρουν πως η εταιρία θα αλλάξει το μεγάλο notch που έχουν τα τελευταία χρόνια τα iPhone. Είτε θα τοποθετήσει μια “τρύπα” τύπου punch hole ή μια σε σχήμα χαπιού με το FaceID ενσωματωμένο.

Πηγη

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάθε κοινοποίηση μετράει και είναι βοήθεια για την σελίδα και την προσπάθεια μου. Πατήστε την εικόνα από πάνω για να μπείτε στο κανάλι μου στο telegram