ΠΡΟΣΟΧΗ…. Νέα δεδομένα για τα ΕΛΤΑ για δέματα εκτός ευρωπαϊκών χωρών.

Από την Δευτέρα που μας πέρασε (3/2/2020) έχω στα χέρια μου έγγραφο από τα ΕΛΤΑ με ημερομηνία 20/1/202 ότι αλλάζουν τις χρεώσεις για δέματα ΕΚΤΟΣ Ευρωπαϊκών χωρών.

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ακόμα η είναι μελλοντικό μιας και στο site τον ΕΛΤΑ δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι και σήμερα 6/2/2020.. Σήμερα κιόλας παρέλαβα δέματα με απλά μεταφορικά από Banggood και με air mail .. μπήκαν τελωνείο αλλά δεν είχα καμιά χρέωση..

Με λίγα λόγια λένε ότι τα δέματα ( εκτός ευρωπαϊκών χωρών) που θα μπαίνουν τελωνείο ΑΣΧΕΤΑ αν είναι πάνω η κάτω από 22€ που είναι η ατέλεια, χρεώνονται με 15€. Συνήθως τα δέματα, αυτά που όλοι παίρνουμε, είναι αυτά όπως μου είπαν σήμερα που παρέλαβα δέματα, αυτά με το κίτρινο αυτοκόλλητο που έλεγε χρέωση μηδέν τώρα θα λένε χρέωση 15€.

Σας παραθέτω τα έγγραφα που έχω στην κατοχή μου από τον Ζαχαρία που είναι μέλος της σελίδας και φίλος, και τον ευχαριστήσω πολύ για την ενημέρωση, που του τα έδωσαν από τα ΕΛΤΑ και με ενημέρωσε αμέσως μόλις τα παρέλαβε.

Ότι νεώτερο θα σας ενημερώσω με νέο ποστ μέχρι τότε προτειμάτε ΜΟΝΟ ασφαλείς τρόπους αποστολής για τις παραγγελίες σας PDM , priority line, Eu priority line, Netherland register κ.α στο λινκ https://coupondealer.gr/hints-tips/18070/

Με εκτίμηση ο Dealer σας.

Μοιραστείτε το Κουπόνι:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...