Ευρωπαϊκή Αποθήκη

ΗΠΑ: Βρήκε 36.000 δολάρια σε καναπέ που της χάρισαν μέσω ίντερνετ

Μια γυναίκα από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε 36.000 δολάρια σε καναπέ που τις χάρισαν μέσω ίντερνετ.

Μάλιστα δεν κράτησε τα λεφτά αυτά αλλά έσπευσε να παραδώσει τα χρήματα στους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Αν θες να βλέπεις άμεσα όλα τα κουπόνια και τις προσφορές χωρίς να χάσεις κάποιο τότε μπες στο κανάλι μου στο Telegram. https://t.me/coupondealer 
Τι είναι το telegram μπορείς να μάθεις εδώ

Η Αφροαμερικανίδα Βίκι Ουμόντου ήθελε να επιπλώσει το νέο της σπίτι έναντι μικρού ποσού και χάρηκε πολύ που βρήκε αυτόν τον καναπέ. “Μόλις μετακόμισα και δεν έχω τίποτα στο σπίτι”, εξήγησε μιλώντας στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC7 από την κατοικία της στο Κόλτον, κοντά στο Λος Αντζελες.

Μόλις έβαλε τον καναπέ στο σπίτι της, η Ουμόντου βρήκε ένα ύποπτο εξόγκωμα μέσα σε ένα από τα μαξιλάρια του: αρκετοί φάκελοι γεμάτοι μετρητά, ο καθένας περιείχε χιλιάδες δολάρια.

“Έλεγα στον γιο μου ‘έλα, έλα!’. Ούρλιαζα ‘αυτά είναι λεφτά! Πρέπει να τηλεφωνήσω στον κύριο’”, διηγήθηκε.

Υποδειγματικής τιμιότητας, η Ουμόντου επικοινώνησε λοιπόν με αυτούς που της είχαν δώσει τον καναπέ για να τους ειδοποιήσει για το εύρημά της και να τους παραδώσει τα χρήματα.

Η οικογένεια, που άδειαζε το σπίτι ενός συγγενή πρόσφατα αποβιώσαντα, απάντησε ότι αγνοούσε παντελώς την ύπαρξη και την προέλευση των χρημάτων αυτών. Αλλά για να ευχαριστήσει την Ουμόντου, της έδωσε πάνω από 2.000 δολάρια για να αγοράσει καινούργιο ψυγείο που χρειαζόταν.

“Δεν περίμενα να πάρω ούτε δεκάρα”, δήλωσε η γυναίκα.

Πηγή

     

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάθε κοινοποίηση μετράει και είναι βοήθεια για την σελίδα και την προσπάθεια μου. Πατήστε την ανάλογη εικόνα για να μπείτε στο κανάλι μου στο telegram είτε να ακολουθήσετε την σελίδα στο Google News