Ευρωπαϊκή Αποθήκη

Πώς να κρύψεις την κατάσταση δραστηριότητας στο Instagram, ώστε να μην ξέρει κανείς πότε είσαι/ήσουν online

Σήμερα, σχεδόν όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο είναι ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και παρά το ότι τα social media έχουν αρκετά πλεονεκτήματα και δυνατότητες, όπως την επικοινωνία, την ψυχαγωγία, τη διασκέδαση κλπ, πολλές φορές έχουμε μία περίεργη αίσθηση. Ειδικότερα, πολλές φορές νιώθουμε πως συνεχώς μας παρακολουθούν και γνωρίζουν τι ακριβώς κάνουμε ανά πάσα στιγμή. Και αυτό προφανώς είναι κάτι που έχουμε προκαλέσει εμείς στον εαυτό μας. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα tips που μπορούν να ελαττώσουν αυτήν την αίσθηση. Ένα από αυτά είναι και το να απενεργοποιήσουμε την κατάσταση δραστηριότητας στο Instagram.

Εν ολίγοις, η κατάσταση δραστηριότητας στο Instagram, ή αλλιώς Activity Status, δείχνει στα άτομα που μας ακολουθούν και στα άτομα που επικοινωνούμε πότε είμαστε συνδεδεμένοι. Είναι η χαρακτηριστική πράσινη κουκίδα που “μαρτυρά” αν είμαστε μέσα στο Instagram ή πόση ώρα έχουμε να συνδεθούμε.

Αν θες να βλέπεις άμεσα όλα τα κουπόνια και τις προσφορές χωρίς να χάσεις κάποιο τότε μπες στο κανάλι μου στο Telegram. https://t.me/coupondealer 
Τι είναι το telegram μπορείς να μάθεις εδώ

Απενεργοποιώντας την λοιπόν, κανείς δε θα μπορεί να ξέρει πότε μπήκες στην εφαρμογή. Έχε βέβαια υπόψη σου ότι η απενεργοποίηση της λειτουργίας σημαίνει ότι ούτε εσύ δε θα μπορείς να γνωρίζεις πότε είναι συνδεδεμένο ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, το να κρύψεις την κατάσταση δραστηριότητας στο Instagram σημαίνει ότι δεν θα σου εμφανίζει η λειτουργία το “πληκτρολογεί” όταν κάποιος γράφει κάτι στο chat σας.

Έχοντας αυτά υπόψη, ας δούμε πως θα απενεργοποιήσεις τη λειτουργία.

Πώς να απενεργοποιήσεις την κατάσταση δραστηριότητας – Activity Status στο Instagram

Για να κρύψεις λοιπόν το Activity Status σου, δηλαδή την κατάσταση δραστηριότητας στο Instagram, πρέπει απλώς να ακολουθήσεις τα παρακάτω εύκολα βήματα:

  1. Αρχικά, άνοιξε την εφαρμογή του Instagram στο κινητό σου.

  2. Πάτα στη φωτογραφία προφίλ σου από την κάτω δεξιά γωνία.

  3. Έπειτα, στην επάνω δεξιά γωνία, πάτα στο εικονίδιο με τις 3 οριζόντιες γραμμές.

  4. Από τη λίστα επιλογών που σου βγάζει, πρέπει να επιλέξεις τις Ρυθμίσεις (Settings) και μετά το Απόρρητο (Privacy).

  5. Στη συνέχεια, κάνε scroll προς τα κάτω και βρες το Κατάσταση Δραστηριότητας (Activity Status). Πάτησέ το.

  6. Τέλος, θα δεις τον διακόπτη που γράφει Εμφάνιση Κατάστασης Δραστηριότητας (Show activity status). Απλά πάτησέ το για να απενεργοποιήσεις τη λειτουργία και είσαι έτοιμος!

Πηγή

     

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάθε κοινοποίηση μετράει και είναι βοήθεια για την σελίδα και την προσπάθεια μου. Πατήστε την ανάλογη εικόνα για να μπείτε στο κανάλι μου στο telegram είτε να ακολουθήσετε την σελίδα στο Google News