Ευρωπαϊκή Αποθήκη

H νέα εποχή των foldables μάλλον δεν είναι και τόσο μακριά πλέον.
Η Samsung επενδύει στο χώρο των foldables ιδιαίτερα έντονα το τελευταίο διάστημα και στο πλαίσιο της CES 2023 παρουσίασε άλλη μια ενδιαφέρουσα τεχνολογία της, τις νέες οθόνες που διπλώνουν και προς τα μέσα και προς τα έξω.

Το νέο prototype έχει την κωδική ονομασία “Flex In & Out” και φέρει μία πολύ διαφορετική (και λιγότερο ορατή στο ανθρώπινο μάτι) τσάκιση που του δίνει τη σχετική ελευθερία κινήσεων και έρχεται ως συνέχεια και της πατέντας που εμφανίστηκε πρόσφατα και που δίνει τη δυνατότητα στα μελλοντικά foldables να διπλώνουν ακόμη καλύτερα.

Αν θες να βλέπεις άμεσα όλα τα κουπόνια και τις προσφορές χωρίς να χάσεις κάποιο τότε μπες στο κανάλι μου στο Telegram. https://t.me/coupondealer 
Τι είναι το telegram μπορείς να μάθεις εδώ

Η τεχνολογία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε event που έγινε στην Νότια Κορέα το 2021, ωστόσο είχε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία και υλοποίηση.

Μέχρι και την τελευταία έκδοση των Samsung Galaxy Fold και Flip smartphones, οι οθόνες διπλώνουν προς μία κατεύθυνση, κάτι που σημαίνει πως αυτή η αλλαγή θα φέρει εναλλακτική υλοποίηση στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Μένει να δούμε αν θα έχουμε εφαρμογή της στα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν φέτος για τη συγκεκριμένη προϊόντική κατηγορία.

Πηγή

     

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάθε κοινοποίηση μετράει και είναι βοήθεια για την σελίδα και την προσπάθεια μου. Πατήστε την ανάλογη εικόνα για να μπείτε στο κανάλι μου στο telegram είτε να ακολουθήσετε την σελίδα στο Google News