Ευρωπαϊκή Αποθήκη

Skroutz Plus (δωρεάν μεταφορικά) με 0.01 ευρώ για ένα χρόνο μόνο για σήμερα – Τρέξε

Πρόκειται βασικά για την καλύτερη προσφορά στην οποία μπορείς να βρεις το Skroutz Plus τη γνωστή συνδρομητική υπηρεσία του skroutz. Πιο συγκεκριμένα κοστίζει 0.01 ευρώ για ολόκληρο το χρόνο. Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε ότι θα πρέπει να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ανανέωση για να μην χρεωθείς μετά.

Η προσφορά ισχύει μόνο για σήμερα και προσφέρει δωρεάν μεταφορικά για κάθε μεμονωμένη αποστολή αξίας 20 ευρώ και άνω και ως οχτώ κιλών οι οποίες πραγματοποιούνται μέσα από το καλάθι του skroutz.

Μπορείς να βρεις την προσφορά εδώ

Αν θες να βλέπεις άμεσα όλα τα κουπόνια και τις προσφορές χωρίς να χάσεις κάποιο τότε μπες στο κανάλι μου στο Telegram. https://t.me/coupondealer 
Τι είναι το telegram μπορείς να μάθεις εδώ

Τα μεταφορικά υπολογίζονται για κάθε αποστολή της παραγγελίας σου ξεχωριστά και όλοι οι σχετικοί υπολογισμοί πραγματοποιούνται αυτόματα μόλις προσθέσεις τα προϊόντα που επιθυμείς στο καλάθι.

Για κάθε μεμονωμένη αποστολή της παραγγελίας σου:

  • Άνω των 20€ και βάρος κάτω από 8kg: Δωρεάν μεταφορικά*
  • Άνω των 20€ και βάρος πάνω από 8kg: Έκπτωση 5€
  • Κάτω από 20€: Χωρίς έκπτωση μεταφορικών

*Σε επιλεγμένες κατηγορίες προϊόντων τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν σε έως και 14kg. Κάποιες από αυτές είναι τα ειδικά συμπληρώματα διατροφής, οι βιταμίνες, οι κρέμες προσώπου, οι πάνες και τα σαμπουάν. Μπορείς να δεις όλες τις κατηγορίες εδώ.

Όπου δεν ισχύει έκπτωση μεταφορικών το κόστος των μεταφορικών καθορίζεται από τη διεύθυνση αποστολής και το βάρος του κάθε δέματος.

Επιλέγοντας προϊόντα από το ίδιο κατάστημα, μπορείς να διαμορφώσεις την παραγγελία σου σε επιμέρους αποστολές άνω των 20€, για δωρεάν μεταφορικά.

Πηγή

     

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάθε κοινοποίηση μετράει και είναι βοήθεια για την σελίδα και την προσπάθεια μου. Πατήστε την ανάλογη εικόνα για να μπείτε στο κανάλι μου στο telegram είτε να ακολουθήσετε την σελίδα στο Google News