Ευρωπαϊκή Αποθήκη

Oclean X Pro Elite… H Elite της υγιεινής για το στόμα και τα δόντια σας.

Σας αρέσει να έχετε Top premium προϊόντα για την καθημερινή σας χρήση. Τότε εδώ θα βρείτε ένα από αυτά και μάλιστα την Elite στο είδος της.


Oclean X pro Elite. 

Για όσους δεν γνωρίζουν τη μάρκα, είναι μια διεθνής εταιρεία που προωθεί προϊόντα καθαρισμού και υγιεινής των δοντιών με κύριο μέλημα την συνάρτηση της ποιότητας υλικών και την τελική αξία του προϊόντος, το γνωστό σε όλους μας VFM ( Value For Money ).

Η Oclean X pro Elite είναι η αναβάθμιση τις σειράς X pro που κυκλοφορεί καιρό τώρα στην αγορά και έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις από τους κατόχους, και έρχεται με νέα έξτρα features που έλειπαν από την X pro. 

Όπως είπαμε και παραπάνω η Oclean X Pro Elite είναι μια βελτιωμένη έκδοση της οδοντόβουρτσας Oclean X Pro. Αξίζει όμως να τονιστεί η λέξη “βελτιωμένη“, επειδή δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές σε σύγκριση με το παλαιότερο μοντέλο και αφορούν κυρίως δευτερεύοντα πράγματα όπως φόρτωση ή λογισμικό ? Αυτό φαίνεται καλά από το παρακάτω γράφημα.

Έτσι, η Oclean X Pro Elite φέρνει:

– βελτιωμένη σχεδίαση σε όγκο – το νέο πινέλο είναι πιο ήσυχο, τόσο ήσυχο όσο το Oclean Air 2.
– ασύρματη φόρτιση – η βούρτσα μπορεί να επαναφορτιστεί με φορτιστή συμβατό με το Wireless Quick Charging 2.0 (το κατάλληλο μοντέλο περιλαμβάνεται επίσης στο σετ).
– βελτιωμένο λογισμικό Oclean OS, το οποίο είναι υπεύθυνο όχι μόνο για το έργο του ίδιου του πινέλου, αλλά και για τη συλλογή δεδομένων για ανάλυση στην εφαρμογή για κινητά.
– μια νέα παραλλαγή χρώματος – το μόνο βήμα προς τα πίσω μέχρι στιγμής (το παλαιότερο μοντέλο ήταν διαθέσιμο σε πολλές χρωματικές παραλλαγές).
Από άλλες απόψεις, το μοντέλο πρεμιέρας είναι πανομοιότυπο με την οδοντόβουρτσα προηγούμενης γενιάς.

Επίσης διαθέτει στα συν

WhisperCleanTM 2.0 Ultrasonic Active Noise Reduction Technology κάτω από 45dB με με πιστοποίηση από το Quite Mark Oclean silent certification
– Maglev 2.0 Wide Swing Cleaning Technology
– 42000rpm Maglev Brushless Motor
– 32 επίπεδα έντασης
– 6mm Stable Swing
– Qi Compatible Wireless Fast Charging 2.0 Electric Toothbrush με  3,5 ώρες πλήρη ασύρματη φόρτιση και  35 μέρες συνεχούς χρήσης!
– LED έγχρωμη οθόνη αφής
– 11 διαθέσιμες ευρωπαϊκές γλώσσες άγνωστο αν έχει και τα Ελληνικά.

Μπορείτε να την αποκτήσετε από το επίσημο κατάστημα της Oclean εδώ https://bit.ly/3nQGKFU


Τα προνόμια που έχετε από το επίσημο Online κατάστημα είναι:

– Τα προϊόντα της Oclean είναι 100% αυθεντικά με εγγύηση γνησιότητας και ποιότητας
– 2 χρόνια εγγύηση στα οποία περιέχετε μέχρι και η αντικατάσταση με νέα οδοντόβουρτσα σε περίπτωση προβλήματος που δεν σηκώνει επισκευή και άριστο after sales support
– Δωρεάν αποστολή και φόροι για όλα τα προϊόντα της Oclean από το online κατάστημα
– Και τέλος στα συν είναι ο χρόνος παράδοσης που υπόσχεται 8 με 15 μέρες κατά μέσο όρο από την Κίνα μέχρι κάθε ευρωπαϊκή χώρα

Όταν δεν θες συμβιβασμούς στον καθαρισμό των δοντιών.

Η καθαριστική δύναμη των οδοντόβουρτσων είναι επίσης βασική πτυχή για το Oclean Χ pro elite. Ο μοναδικός μαγνητικός κινητήρας χωρίς ψήκτρες της Oclean μπορεί να φτάσει ταχύτητες 42.000 σ.α.λ., παρέχοντας περισσότερη από αρκετή ισχύ για στοματικό καθαρισμό. Το Oclean βελτιώνει επίσης την κεφαλή.
Οι τρίχες διαμαντιών DuPont που χρησιμοποιούνται στην Oclean X pro Elite μπορούν να αφαιρέσουν βαθιά την οδοντική πλάκα μεταξύ των δοντιών και να βελτιώσουν την καθαριστική ισχύ κατά 15% σε σύγκριση με τις κανονικές στρογγυλές τρίχες. Η συνολική ποσότητα τριχών στην κεφαλή αυξήθηκε κατά 26%. Η ομάδα της Oclean έχει επεκτείνει την ταλάντευση κεφαλής στα 6 mm, αυξάνοντας την περιοχή καθαρισμού με μονή βούρτσα.

Η συνολική βελτιστοποίηση αυτών των λεπτομερειών αύξησε το ποσοστό καθαρισμού της πλάκας στα 300% με την χρήση της οδοντόβουρτσας Oclean X pro Elite.

Τέλος η Oclean X Pro Elite έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζεις περισσότερα από 20 προγράμματα βουρτσίσματος μέσω της εφαρμογής. Αυτά μπορούν επίσης να ταιριάζουν σύμφωνα με τις διατροφικές συνήθειες και τις στοματικές παθήσεις του χρήστη.

Τελευταίο αλλά επίσης σημαντικό χαρακτηριστικό της νέας κορυφαίας οδοντόβουρτσας είναι επίσης η δυνατότητα επαναφόρτισης Qi , ασύρματη φόρτιση.

Μπορείτε να την αποκτήσετε από το επίσημο κατάστημα της Oclean εδώ https://bit.ly/3nQGKFU