Ευρωπαϊκή Αποθήκη

🆘Διάβασέ με…🆘 Λίγα λόγια για τα events του μήνα. Σεντόνι η ανάρτηση αλλά καλύτερα πω την γνώμη μου και ας κρίνει ο καθένας μόνος!!

Την Παρασκευή 11.11 είναι το 1ο μεγάλο event τον κινέζων και ακολουθούν στις Black Friday και Cyber Monday
Δυο λόγια από την εμπειρία μου στα σχεδόν 5 χρόνια και κατι που ασχολούμαι και είναι καθαρά η δική μου άποψη και πως θα έπραττα εγώ χωρίς να θέλω να επηρεάσω κανέναν.

Συνήθως στις 11.11 οι προσφορές τους είναι πιο δυνατές από ότι Black Friday οπότε και εκεί παίζουν ( συνήθως ) τα καλύτερα deals… Πέρσι κάπως έτσι έγινε και σε κάποια προϊόντα οι τιμές ήταν καλύτερες μερικές μέρες πριν την 11.11 και την ήμερα του event πολύ χλιαρές προσφορές.

Οι προσφορές είναι σχεδόν για όλα τα προϊόντα αλλά…

Υπάρχει ένα αλλά…

Μπορεί την μέρα του event να δώσουν ένα προϊόν σε μια αρκετά χαμηλή τιμή, και ας μιλήσω με παράδειγμα..
Π.χ δίνουν ένα mini pc που είναι και αρκετά hot προϊόν τελευταία στα 220€ και αρχική έχει 400€ 450€ αλλά για 5 10 τμχ worldwide και ως συνήθως σου λένε ενεργό στις τάδε ώρα Ελλάδας.. Αυτό ( κατά εμέ πάντα ) είναι κλασικά κράχτης για να πούνε 50% κάτω αλλά μπορεί και να μην προλάβεις ούτε κλικ να κάνεις μιας και botακια παίζουν αμέτρητα..
αλλά…
Το ίδιο προϊόν μπορεί κάποιες μέρες πριν να έπαιζε με αρκετά τμχ παραπάνω στα 230€ – 250€.. θα μου πεις είναι 10€-30€ πάνω.. ναι είναι .. αλλά αν περιμένεις να προλάβεις τα 5 10 τμχ παγκοσμίως τότε παίξε και τζόκερ και πες και σε εμενα τους αριθμούς του λόττο.


Αν θες να βλέπεις άμεσα όλα τα κουπόνια και τις προσφορές χωρίς να χάσεις κάποιο τότε μπες στο κανάλι μου στο Telegram. https://t.me/coupondealer 
Τι είναι το telegram μπορείς να μάθεις εδώ


Γνώμη μου…
Είδες ένα προϊόν που η τιμή σε καλύπτει κάποιες μέρες πριν το event… Το χτυπάς και δεν περιμένεις το event γιατί στα όσα χρόνια ασχολούμαι έχω δει..
Είτε να μην το δώσουν πιο φτηνά από όταν το είδες μέρες πριν,
είτε να του ανεβάσουν την αρχική και με κουπόνι να είναι πιο ακριβό από ότι θα το έπαιρνες μέρες πριν που το είδες,
είτε δεν θα το δώσουν εκείνη την μέρα και μετά θα λες τι μπιιιιιιιπ είμαι που δεν το πήρα τότε..

Και αν είσαι από αυτούς που θα πεις θα περιμένω… και δώσουν τελικά….. και….. Προλάβεις
άξιζε τελικά να περιμένεις για να το πάρεις φτηνότερα Χ ευρώ και να φας και το μπούκωμα τον αποστολών που γίνεται κάθε χρόνο

Και αν είσαι από αυτούς που θα πεις θα περιμένω… και δώσουν τελικά….. και…..  Δεν προλάβεις
Μπππππιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιππππππππ

H μέρα του event ποτέ μα ποτέ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ σύγκρισης τιμής κάποιου προϊόντος σε σχέση με την τιμή που παίζει συνήθως.
Πολλοί κάνουν το λάθος αυτό και λενε αααα. 11.11 το είχε 200 ευρώ.. θα περιμένω να πέσει πάλι.. Μάλλον κατά 90% 95% θα περιμένεις άδικα!!!

Κάτι ακόμα σύνηθες που παρατηρώ… Μένουν πολλές παραγγελίες σωστά περασμένες από Link της σελίδας αλλά απλήρωτες…

Πρώτο και κύριο…
Αν κάνεις παραγγελία προϊόν που είναι για λίγα κομμάτια το κουπόνι είτε είναι Χ κομμάτια τελευταία και έχεις κλειδώσει την τιμή ΜΗΝ την αφήνεις να την πληρώσεις αργότερα..
Γιατί αν τελειώσουν οι χρήσεις των κουπονιών θα αλλάξει η τιμή και δεν θα σε αφήσει να την πληρώσεις και θα την ακυρώσει αυτόματα
είτε θα τελειώσουν τα κομμάτια που έχουν δώσει και θα περιμένεις να στοκάρουν ξανά.
Αν χρειαστείς βοήθεια για οτιδήποτε δες στο τέλος πως μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου.


Αν θες να βλέπεις άμεσα όλα τα κουπόνια και τις προσφορές χωρίς να χάσεις κάποιο τότε μπες στο κανάλι μου στο Telegram. https://t.me/coupondealer 
Τι είναι το telegram μπορείς να μάθεις εδώ


Δευτερεύον για εσένα αλλά σημαντικό για εμενα.
Αν έκανες παραγγελία αλλά δεν ξέρεις αν έχει περάσει σωστά από το link μου και θες πραγματικά ρε αδερφέ να βοηθήσεις με την αγορά σου και εσύ, ( αν δεν σε νοιάζει προχωράς και GG ) γιατί εκτιμάς τον κόπο μου και την δουλειά  μου στο κανάλι,  πριν κάνεις την πληρωμή μπορείς να μου στείλεις ένα μήνυμα ( δες στο τέλος πως μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου ) να το τσεκάρουμε μαζί, γιατί οι κινέζοι κάνουν παγαποντιές για να κερδίσουν ότι μπορούν παραπάνω, και χάνοντας παραγγελίες έχει μειονεκτήματα και για μένα και για σένα αν γίνει κάτι στραβό.

Τα κουπόνια και οι προσφορές που θα βγουν αυτές τις μέρες, θα είναι από όλες τις κατηγορίες αλλά δεν μας εγγυάται κανείς ότι θα είναι και οι πιο φτηνές μέχρι σήμερα όπως και το ότι θα δώσουν για όλα τα προϊόντα..
Π.χ. θα δώσουν για drone η για σκούπες και κάποιος θέλει ένα συγκεκριμένο μοντέλο .. Δεν είναι απόλυτο ότι θα δώσουν για όλα αλλά… Αν θες κάποιο συγκεκριμένο προϊόν μπορείς να ζητήσεις και να το πάρουμε ( δες στο τέλος πως μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου )

Αυτά τα ολίγα.. Ελπίζω να μην σας τα΄κανα τσουρέκια..

O Dealer της καρδίας σας

Όταν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα με παραγγελία η πληρωμή μπορείς να μου στείλεις ένα μήνυμα για να σε βοηθήσω και να το λύσουμε.
mail : coupondealers.eu@gmail.com
Φόρμα ζήτησης κουπονιών :

Πως κάνω σωστή παραγγελία από το Banggood : https://coupondealer.gr/coupons-banggood/320026/

Παρακάτω θα βρείτε όλα τα social media που μπορείτε να ακολουθήσετε την σελίδα ( τσάμπα είναι ) και φυσικά κάνοντας μια απλή κοινοποίηση ( που είναι 1 κλικ) ή λέγοντας καμιά καλή κουβέντα στου φίλους και γνωστούς ( τσάμπα και αυτό ) βοηθάτε και εσείς με τον τρόπο σας την σελίδα.

Facebook – https://www.facebook.com/Coupondealers.gr/
Instagram – https://www.instagram.com/coupondealers/
Tiktok – https://www.tiktok.com/@coupondealer.gr
Twitter – https://twitter.com/CoupondealerGr
eMail – coupondealers.eu@gmail.com
SKype – https://join.skype.com/invite/A4pwDZJKy6eq

Ακολουθήστε μας στα Google News
https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMNjdnQsw6ee1Aw

Ακολουθήστε μας και στο Youtube
https://www.youtube.com/channel/UCk7JfYdg7JY0f_o2xzczV8A

Η φόρμα ζήτησης κουπονιών είναι εδώ

 

Κάντε κλίκ πάνω στην εικόνα και θα σας πάει στο αντίστοιχο