Ευρωπαϊκή Αποθήκη

GOGOBEST V1 Electric Folding Children Scooter

Πριν αρκετές μέρες σας είχα ποστάρει το παιδικό πατίνι Gogobest V1 Electric Folding Children Scooter από το ομώνυμο επίσημο site της Gogobest και αρκετοί το τιμήσατε δεόντως….

Πριν αρκετές μέρες σας είχα ποστάρει το παιδικό πατίνι Gogobest V1 Electric Folding Children Scooter από το ομώνυμο επίσημο site της Gogobest και αρκετοί το τιμήσατε δεόντως….

Η GOGOBSEST φροντίζει για την ασφάλεια της οικογένειάς σας. Το σκούτερ συνοδεύεται από παιδικά προστατευτικά για τα γόνατα και τους αγκώνες ως δώρο. Μαζί με αυτό, τα παιδιά καλό θα είναι να συνοδεύονται από κηδεμόνα κατά την οδήγηση, κάνοντας τα τις βόλτες σας ευκολότερες και πιο ευχάριστες.
 
– ΜΟΤΕΡ 150W
Ο μίνι κινητήρας  των 150 W του V1 είναι ελαφρύς και αρκετός για το παιδί σας να απολαύσει τη βόλτα του με ασφάλεια.
 
– ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Έχει ενσωματωμένη, πρόσφατα αναβαθμισμένη, μπαταρία 24V 2AH και είναι αδιάβροχο και με αντοχή στην σκόνη (waterproof and Dustproof )
Το σκούτερ με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και νέο σχεδιασμό, παρέχει αρκετή ηλεκτρική ισχύ με 7 Km με αρκετή ασφάλεια όσο και διάρκεια για παιχνίδι. Η διάρκεια φόρτισης είναι 6 – 7 ώρες.

Μερικά χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν.

Φρένο τιμονιού
Στην αριστερή μεριά του τιμονιού διαθέτει φρένο που βελτιώνει  σημαντικά την ευστάθεια, ενώ μειώνει την ταχύτητα.

Smart Switch
Ο έξυπνος διακόπτης ( Smart Switch ) έχει σχεδιαστεί για να ενεργοποιεί την λειτουργία υποβοήθησης. πατωντας τον διακόπτη στο κάλυμμα ενώ κάνετε πατίνι, θα αγγίξει τον έξυπνο διακόπτη είτε για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία ηλεκτρικής ενέργειας.
 
Kick stand
Το αναδιπλούμενο kick stand είναι πολύ ευέλικτο και χρήσιμο και το σκούτερ μπορεί να τοποθετηθεί όρθιο οπουδήποτε.
 
Αναδιπλούμενο σχέδιο
Το σκούτερ μπορεί να διπλωθεί για να μπει στο πορτμπαγκάζ, ή στο ντουλάπι για να καταλαμβάνει μικρό χώρο, είναι εύκολο και βολικό να διπλωθεί ή να απελευθερωθεί για χρήση.
 
Συναγερμός φόρτισης
Όταν η μπαταρία εξαντλείται ή είναι σε χαμηλή τάση, το σκούτερ θα αρχίσει αυτόματα να κάνει ήχους ως συναγερμό για να υπενθυμίσει τη φόρτιση.
 
Υλικό από κράμα αλουμινίου κατηγορίας αεροπορίας
Το σκούτερ είναι κατασκευασμένο από σταθερό κράμα αλουμινίου ποιότητας αεροπορίας σε μικρό βάρος, σχεδιασμένο με μπροστινό τροχό 7 ιντσών και πίσω τροχό 6 ιντσών, εύκολο και ευέλικτο στην οδήγηση  για τα παιδιά σας, και λόγο λίγων χλμ που αναπτύσσει είναι πιο αργό αλλά ασφαλέστερο.

Το GOGOBEST V1 είναι ένα μηχανοκίνητο σκούτερ. Οι αναβάτες πρέπει να ξεκινήσουν με τα πόδια πρώτα πριν ξεκινήσει η ηλεκτρική υποβοήθηση. Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός συνηθισμένου σκούτερ και του GOGOBEST V1 εάν οι αναβάτες δεν πατήσουν τον διακόπτη. Το πλεονέκτημα της ηλεκτρικής ενέργειας είναι η εξοικονόμηση.

Η GOGOBEST ανησυχεί πραγματικά για την ασφάλεια του παιδιού σας. Με γνώμονα την προστασία, δίνει δωρεάν προστατευτικά για τα γόνατα και τους αγκώνες για το παιδί σας.
Μπορείτε να επιλέξετε το σκούτερ στο χρώμα που θέλετε και θα σας έρθει το σετ προστατευτικών δωρεάν μαζί με το πακέτο.

 

Link για αγορά από το Geekbuying και αποστολή από ευρωπαϊκή αποθήκη σας έχω παρακάτω. Το link είναι affiliate και με βοηθάτε με τις αγορές σας κάνοντας κλικ στο Link πριν την αγορά.

Κουπόνι

NNNGOGOV1ES

Αγοράστε το από τον browser